Viriketoiminta & tapahtumat

Viriketoiminnan sisältö vaihtelee vuodenajan, sään, asukkaiden toiveiden ja osallistujamäärän mukaan. Se voi olla lehdenlukua, pelailua, bingoa, ulkona kahvittelua, muistelua, musisointia tai vaikka leipomista.  

Tuolijumppaa pidetään joka arkipäivä molemmissa kerroksissa, lisäksi fysioterapeutit tukevat jokaisen aktiivista arkea lyhyiden terapiahetkien muodossa ja ohjaavat hoitajia tarvittaessa asukkaan omien voimavarojen hyödyntämisessä. Käytössämme on myös kuntosali, jonne pääsee ryhmissä harjoittelemaan.

Kanervakodin oma terapiakoira Vili vierailee kodissa aina arkisin klo.8-16 ja innostuu välillä jäämään iltavuoroonkin. Vili ilahduttaa asukkaita jo läsnäolollaan, sekä loputtomalla rapsutusten ja herkkujen kerjäämisellä. Sen kanssa voi viettää aikaa vieretysten sohvalla, heitellä palloa tai vaikka ulkoilla meren rannassa. 

Ulkoilu tapahtuu yleensä iltapäivisin, melkeinpä säällä kuin säällä, riippuen asukkaiden toiveista. Ulkoilla voi aidatulla sisäpihalla tai lähteä saatettuna kävellen tai pyörätuolilla pidemmällekin lenkille. 

Päiväohjelma

8-10 aamupala

10-12 lehdenlukua, aamu-uutisia, aamujumppaa

11-12 tuolijumppa kummassakin kerroksessa (ma-pe)

12-13 lounas

14-16 virikehetkiä, ulkoilua, toisinaan konsertteja ja muita esityksiä

14.30 päiväkahvit

16-17 päivällinen

19 iltapala

Tarkempi ohjelma alla.

Muutokset mahdollisia osallistujien toiveiden mukaan.

%d bloggaajaa tykkää tästä: